Word jij partner van Moestuinieren met Suus?

Word franchisenemer van dit unieke concept

Heb jij een passie voor moestuinieren in bijvoorbeeld het onderwijs, de zorg, de horeca of het bedrijfsleven en ben je nét zo enthousiast over ‘Moestuinieren met Suus’ en de ‘verticale moestuin op wielen’? Laten we samenwerken en zorgen dat er in elk huis, bedrijf, school en (groot)keuken straks een verticale moestuin staat!

Hoe word ik moestuinpartner?

Natuurlijk wil je de verticale moestuin een keer in het echt zien. Dat kan! Maak een afspraak om de verticale moestuin bij mij op locatie (Molenschot, Noord-Brabant) te komen bekijken. Ik vertel je graag over alle mogelijkheden en welke voorwaarden er van toepassing zijn op ons partnerschap.

Wie kunnen er partner worden?

Eigenlijk iedereen die een passie heeft voor zijn vak én voor gezonde, duurzame voeding. Enkele voorbeelden:

Je bent gezondheids- of lifestylecoach en je wilt jouw klanten een manier bieden om net dat stapje verder te gaan door zelf organisch te gaan kweken en eten.

Je bent een leverancier van producten voor bijvoorbeeld bedrijfskantines of grootkeukens en je wilt graag een innovatief product toevoegen aan je aanbod.

Je bent op zoek naar een flexibele educatieve tool waarmee je kinderen op een leuke, dynamische manier kennis laat maken met gezonde voeding.

Je wilt zorginstellingen een totaalconcept bieden; gezonde, organische voeding én een bijzonder leuke dagbesteding voor alle leeftijden.

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Ik ben dan ook benieuwd naar jouw ideeën!

http://moestuinierenmetsuus.nl/wp-content/uploads/2023/01/cropped-aarbei_RGB.png

“Ik zie inmiddels overal kansen; in het onderwijs, de zorg, de horeca en het bedrijfsleven. Ik sta altijd open voor samenwerkingen met nieuwe partners.”

Suus

Moestuinieren met suus | Suzanne Broers

Over Suus | Gezondheidscoach en ervaringsdeskundige verticale moestuin

Ik ben Suzanne Broers, maar je mag me Suus noemen!

Als gezondheidscoach help ik anderen dagelijks met voeding en leefstijl. Ook voor mijn eigen gezin wil ik iedere dag verse voeding van topkwaliteit. Zelf kweken wilde ik wel maar een moestuin kost best veel tijd en zit nogal wat fysiek werk aan. Maar toen ontdekte ik de verticale moestuin op wielen, die ik destijds in eerste instantie voor eigen gebruik aanschafte. Intussen zijn wij in de zomer volledig zelfvoorzienend en eten we ook in de koude maanden iedere dag verse kruiden en bladgroenten. En dat heeft ons per moestuin maar 14 minuten per week aan onderhoud nodig. Al snel zag ik overal kansen en dus ben ik sinds 2017 de officiële Europese aanbieder van de Amerikaanse ‘Towergarden’ – de verticale moestuin op wielen. Daarnaast inspireer en begeleid ik mijn klanten en partners in het gebruik van hun verticale moestuin.