Moestuinieren met Suus

Workshop verticale moestuin voor beginners

Wil je graag écht gezond en onbespoten eten? Spreekt het zelf kweken van je groente, fruit en kruiden je aan? Heb je geen verstand van het onderhouden van een moestuin, geen tijd of ruimte? Wil jij jaarrond kunnen eten van je eigen oogst? Dan is ‘Moestuinieren met Suus’ met de verticale moestuin op wielen iets voor jou, ongeacht of je nu een ervaren tuinier of een beginner bent. Zeker na het volgen van de workshop.

Jouw gezonde moestuin beginnen we samen!

Hoe gaan we precies van start? Ik kom bij jou langs of je volgt de workshop op locatie. We installeren jouw verticale moestuin (indien nodig) samen en je maakt kennis met het complete starterspakket, waaronder de toren zelf, de lampen, voeding, kweekbakjes en de zaden. Dan gaan we aan de slag…

Zaaien

We maken samen een moestuinplan. Kortom, je leert welke gewassen je het best op welke plek in de toren kunt gaan telen en deze zaaien we in steenwol in de kweekbak.

Kiemen

Nu ga je zelfstandig aan de slag. Hoewel, deze fase bestaat vooral uit wachten, tot de zaadjes gekiemd zijn. Heb je in de tussentijd vragen? Ik ben jouw hulplijn op afstand.

Groeien

Zodra je kiemplantjes sterk genoeg zijn, plaats je ze in de toren. Je verticale tuin heeft een voedings- en watersysteem, dus al wat je hoeft te doen is genieten van het proces van de natuur.

Oogsten

Tot slot, het geweldigste deel van het proces: oogsten! Trots zijn, ruiken, proeven en genieten van je heerlijke oogst aan verse groenten en fruit van het seizoen.

Volg de workshop verticaal moestuinieren met Suus

€ 95,00

Heb je een verticale moestuin aangeschaft, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Ik help je op weg! Ik kom bij je langs en vertrek pas zodra je verticale moestuin werkt en de eerste ronde is gezaaid. Zijn je familie, buren, vrienden en bekenden ook enthousiast? Nodig ze gerust uit voor de workshop.

Workshop op maat? Ik maak een mooi voorstel voor je!

Kom de moestuin op wielen zien, voelen, proeven en ruiken

Gratis

Nieuwsgierig naar de verticale moestuin op wielen en hoe je jouw eigen biologische moestuin kunt beginnen?
Ik organiseer regelmatig gratis open tuinmomenten en online presentaties. Je kunt ook een afspraak maken om de verticale moestuinen vrijblijvend te bekijken in Molenschot, Noord-Brabant.

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte!