Een Inspirerende Ontmoeting met Stephen Ritz: Echte Impact Maker!

Vandaag was een dag met een gouden randje. Een reis naar Den Haag bracht me naar een bijzondere ontmoeting met Stephen Ritz, de echte Green Bronx Machine. Zijn verhaal en zijn impact op de wereld zijn buitengewoon inspirerend.

In een zaal vol met mensen uit de hospitality en cateringbranche, voelde ik de energie van ervaring en enthousiasme. Maar wat Stephen Ritz bracht, ging verder dan alleen ervaring. Hij bracht een beweging teweeg, een beweging gericht op het helpen van kinderen om veilig en gezond op te groeien, hen te leren voor zichzelf te zorgen en het zelfvertrouwen te geven dat deze wereld van hen vraagt.

Stephen Ritz heeft niet alleen een verhaal te vertellen; hij heeft de data om zijn aanpak te ondersteunen. Het aantal kinderen dat zijn programma’s doorloopt en de basisschool afsluit met uitstekende resultaten is indrukwekkend. Maar wat nog indrukwekkender is, is dat hij niet alleen praat over verandering – hij brengt het daadwerkelijk tot stand.

Zijn methoden, waaronder het gebruik van de aeroponic Tower Garden, worden nu zelfs geïmplementeerd in 8000 klaslokalen in de Verenigde Staten. Hier in Nederland zijn we net begonnen, met als doel zeker ook heel veel scholen te voorzien van een moestuin in de klas.

Het was niet alleen zijn verhaal dat ons raakte, maar ook zijn vermogen om mensen te mobiliseren en te inspireren om actie te ondernemen. Zijn energie was aanstekelijk en zijn visie resoneerde met iedereen in de zaal.

Vandaag realiseerde ik me dat we niet alleen helpen door ons product aan te bieden; we moeten ook actie ondernemen, zoals Stephen Ritz doet. Zijn voorbeeld heeft ons gemotiveerd om onze krachten te bundelen en samen te werken aan een betere toekomst voor kinderen over de hele wereld.

Dank je wel, Stephen, voor deze immense inspiratie en motivatie. Jouw impact zal nog vele generaties lang voelbaar zijn.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Stephen Ritz en onze inspanningen om moestuinen naar scholen te brengen? Blijf op de hoogte via onze website en sociale media kanalen. Voor een stukje Stephen; https://youtu.be/Ic7qG-miw0w?si=h6Arma6f7PNguDck